PRODUK FEATURED

  • We put our customers and quality in the first place, we provide customers.We put our customers and quality in the first place, we provide customers.

    PELAYANAN

    Urang nempatkeun konsumén urang jeung kualitas di tempat munggaran, kami nyadiakeun konsumén.
  • We are a professional manufacturer. Have 27 years of sales and technical experienceWe are a professional manufacturer. Have 27 years of sales and technical experience

    PROFESIONAL

    Kami produsén profésional.Boga 27 taun penjualan sareng pangalaman téknis
  • We are capable of providing top-quality wire-mesh, and fence products and services for purchasers from over 100 countries and regions.We are capable of providing top-quality wire-mesh, and fence products and services for purchasers from over 100 countries and regions.

    MITRA

    Kami sanggup nyadiakeun kualitas luhur kawat-bolong, sarta produk jeung jasa pager pikeun purchasers ti leuwih 100 nagara jeung wewengkon.
  • We have a dedicated and aggressive sales team, and many branches, catering to our customers. We have a dedicated and aggressive sales team, and many branches, catering to our customers.

    Tim

    Simkuring boga tim jualan dedicated tur agrésif, sarta loba cabang, catering ka konsumén urang.

TENTANG KAMI

  • XIN MESH Co., Ltd.

XIN MESH Co., Ltd.nyaéta perusahaan cabang ANHUA GROUP.Kami lokasina di kampung halaman kawat bolong, Anping.Sarta kami boga pangalaman 27 taun bisnis kawat bolong, nu ngawengku layar orat, kawat stainless steel bolong, layar aluminium bolong, bolong piaraan, bolong kaamanan, bolong dilas, ranté link pager bolong, tuff bolong jeung saterusna.

AREA APLIKASI