Tentang Kami

Profil Perusahaan

XIN MESH Co., Ltd, mangrupikeun perusahaan cabang ANHUA GROUP.
Kami lokasina di kampung halaman kawat bolong, Anping.

XIN MESH Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan cabang ANHUA GROUP.Kami lokasina di kampung halaman kawat bolong, Anping.Sarta kami boga pangalaman 27 taun bisnis kawat bolong, nu ngawengku layar orat, kawat stainless steel bolong, layar aluminium bolong, bolong piaraan, bolong kaamanan, bolong dilas, ranté link pager bolong, tuff bolong jeung saterusna.Simkuring gaduh mesin tenun alus teuing jeung pagawe profésional, 12 inspectors bakal ngurus kualitas anjeun sadaya waktu.

Kusabab 1991, pabrik Anhua ieu diwangun salaku hiji pausahaan impor jeung ékspor, mimitina urang boga ngan 3 jalma jeung 2 mesin tenun.Tapi aranjeunna nyandak kualitas salaku lifeline maranéhanana, beuki loba konsumén mawa beuki loba pesenan.Taun 2002, urang ngalih ka tempat anu langkung ageung kalayan 25 jalmi sareng 22 mesin tenun.Dina 2018, XIN bolong ieu kadaptar pikeun kaayaan kawat bolong bisnis wungkul, Anhua janten parusahaan grup aub kalawan kawat bolong, bahan konstruksi, jandéla kai & panto, sarta hotél.

XIN bolong nyaéta pabrik jeung éksportir kawat bolong tinimbang Anhua, inludes produk pager dina konstruksi Filed;kawat stainless steel bolong dina widang filter;layar serangga bolong dina jandela & panto widang jsb Sadaya produk anu mastikeun dihasilkeun sarta inspected dina standar ISO 9001, Simkuring gaduh 200 sét mesin béda jeung 150 pagawe di tim gawe, total aset dibereskeun urang téh 20 juta USD.

Kami sanggup nyadiakeun kualitas luhur kawat-bolong, sarta produk jeung jasa pager pikeun purchasers ti leuwih 100 nagara jeung wewengkon.Urang ngadopsi téhnologi diropéa sarta prosés exquisite bari ngalaksanakeun exquisite tur wijaksana aliran prosés.Kami mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu ngarah pikeun ngamankeun validasi ISO 9001: 2008 sareng ISO 14000. Kami gaduh alat uji sareng pangukuran anu lengkep, mastikeun kualitas produk anu stabil sareng dipercaya.Dina hiji kecap, kami siap nyadiakeun konsumén urang jeung produk kualitas alus sarta jasa luyu jeung sarat maranéhanana.

Muga gawé babarengan urang mawa kabagjaan tur mangpaat.