Layar Jandela Aluminium, Layar Serangga Aluminium Alloy

Katerangan pondok:

layar jandela aluminium ieu anyaman jeung kawat aluminium atawa kawat alloy aluminium-magnésium jeung bolong lawang pasagi, ku kituna disebut oge layar kawat magnalium.Warna alamna nyaéta bodas pérak.


Rincian produk

Tag produk

layar jandela aluminium ieu anyaman jeung kawat aluminium atawa kawat alloy aluminium-magnésium jeung bolong lawang pasagi, ku kituna disebut oge layar kawat magnalium.Warna alamna nyaéta bodas pérak.layar jandela aluminium urang bisa coated kalawan palapis epoxy tina areng hideung, héjo, pérak kulawu, konéng jeung biru jsb.

Screening jandela aluminium boga loba kaunggulan, kayaning palapis PVC pisan stalbe dina suhu kamar, teu meta jeung oksidan, cocog pikeun lingkungan lembab, teu keyeng atawa mildew, beurat hampang, hawa alus sarta aliran lampu, éta boga kateguhan alus sarta kakuatan tinggi. .Bubuka pasagi aluminium layar serangga nyaéta bahan nu pang populerna dipaké pikeun jandela atawa panto screening bolong, sarta enclosures layar ngalawan bug jeung serangga di hotél, réstoran, wangunan komunal jeung imah padumukan.

Aluminium Jandela Screen jaminan: 8 Taun pikeun pamakéan umum.
Aluminium Jandela Screen Tempat Asalna: Hebei, Cina.
Bahan Layar Jandela Aluminium: Aluminium Alloy 5154.
Warna Layar Jandela Aluminium: Hideung, Pérak Bodas...warna naon waé.
Ukuran Layar Jala Aluminium: 18x16, 17x14, 14x14 jsb.
Aluminium Jandela Screen Panjang: 2.5m-100m.
Aluminium Jandela Screen Width: 0,5m-1,6m.
Aluminium Jandela Screen Packing: kantong plastik / karton.
Sertipikat: ISO9001, ISO18001, ISO14001.
Kapasitas Produksi Layar Jandela Aluminium: wadahna 1x20 'per 20 poé.
Loading port: Xingang Port, Cina.
Aluminium Jandela Screen MOQ: No.

Aluminium Window Screen7
Aluminium Window Screen4
Aluminium Window Screen5
Aluminium Window Screen6
Aluminium Window Screen8
Aluminium Window Screen11
Aluminium Window Screen9

Kauntungannana urang

- 12 sét mesin speed tinggi, 120 kali per menit.
- Suppier bahan baku pangalusna di Cina.
- Inspektur anu saé kalayan pangalaman langkung ti 7 taun.

spésifikasi

rupa-rupa Spésifikasi Catetan Téknis
Jaring/lnch Kawat Gauge Ukuran Roll Bahan: Al-mg.alloy atanapi Enamelled Aluminium Jandela Screening
Screening Jandela Kawat Aluminium
10 x 10 BWG31 BWG32 BWG33 BWG34 3" x 100"
4" x 100"
1x25M
UKURAN 1,2 X 25 M
UKURAN 1,5 X 25 M
14 x 14
16 x 16
18 x 18
18 x 14
22x22
24x24

Layar jandela aluminium kalayan umur jasa anu panjang sacara fisik kuat sareng stabil.Kusabab karakteristik nolak korosi, karat, panas, basa, éta tiasa dianggo dina lingkungan anu parah pikeun jandéla, panto sareng teras pikeun nyegah serangga.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk