Hideung kaku Best Pilihan piaraan bolong

Katerangan pondok:

Kakuatan luhur sareng anti goresan: Layar tahan piaraan sababaraha kali langkung kuat tibatan saringan serangga tradisional.Alatan sipat ieu, éta idéal pikeun nyegah scratching na clawing ti pets.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Pet Mesh, layar piaraan-buktina, layar piaraan.
Garansi 5 Taun ti Pamakéan Umum.
Tempat Asalna Hebei, Cina
Bahan PVC + Serat Dacron (kontak ku email kanggo langkung rinci)
Warna Hideung pikeun pasar Australia, kelir séjén availble.

Fitur

Kakuatan luhur sareng anti goresan: Layar tahan piaraan sababaraha kali langkung kuat tibatan saringan serangga tradisional.Alatan sipat ieu, éta idéal pikeun nyegah scratching na clawing ti pets.
Résistansi korosi: Layar piaraan-buktina tiasa nahan karusakan anu disababkeun ku réaksi kimia sareng éta mangrupikeun produk umur panjang.
Ventilasi anu saé: Layar tahan piaraan ngajaga aliran hawa sareng pisibilitas anu nyukupan.Hal ieu ngamungkinkeun hawa bersih ngalir kalawan bébas.
Gampang dibersihkeun: Anjeun tiasa ngalakukeunana nyalira tanpa nyandak layar.The implements diperlukeun ogé basajan tur umum.
Bisa diganti sareng gampang dipasang: Kalayan jarang, layar piaraan tiasa dipasang dina 99% tina windows anu urang tepang.Gampang dipasang sareng digentos sareng anjeun tiasa sadayana nganggo alat anu saderhana.

Ukuran jaring 15x11
Beurat 450 g / sm
Panjangna 2,5m-50m
Lebar 0,5m-2,13m
Pet Mesh02
Pet Mesh03
Pet Mesh04

Aplikasi

Upami piaraan anjeun gaduh layar cakar, layar tahan piaraan bakal janten solusi anu sampurna pikeun masalah ieu.Layar piaraan saé pikeun jandéla, panto layar patio sareng téras pikeun tahan pawing piaraan.Éta ogé tiasa diterapkeun ka tempat anu luhur, sapertos jandela balkon, pikeun nyegah piaraan ragrag.Pet Screen gampang dipasang sapertos layar serangga standar.Pet Screen dilaksanakeun dina jandela anjeun atanapi pigura layar panto jeungspline karét.Anjeun ogé tiasa nyéépkeun layar piaraan kana layar anu dipiguraan kai atanapi kandang emper kai.
Packing: kantong plastik/anyaman tas/karton.
Sertipikat: ISO9001, ISO18000, ISO14001
Kapasitas produksi: 10.000 per minggu.
Loading port: Xingang Port, Cina.
MOQ: 20 gulungan pikeun tiap lebar.

Pet Mesh05

Layar Pet tahan goresan awét:Dirancang pikeun piaraan, poliéster anu dilapis PVC gaduh kateguhan sareng kalenturan anu saé, nyugemakeun kabutuhan saleresna pamilik piaraan ku nyegah goresan tina anjing / ucing, sampurna pikeun nangkep cakarna.Ogé, bajing, manuk, rakun sareng satwa sanés moal ngaruksak layar anjeun.

Perlindungan sareng pisibilitas anu efektif:Ukuran bolong petting 38,10 x 27,94 cm (aperture per inci kuadrat), sareng kapadetan bolong sedeng nyayogikeun panyalindungan tanpa ngahalangan aliran hawa seger.Layar fiberglass nyerang kasaimbangan anu pas antara panyalindungan anu efektif, panyalindungan panonpoé sareng tempat teduh.

Bolong pikeun sakabéh aplikasi bolong.Ketebalan sedeng pikeun sadaya lokasi:perbaikan jandela, panto layar, porches, layar buruan, pager, imah ucing, profésional sarta aplikasi screening DIY lianna.

Pamasangan gampang sareng kustomisasi DIY:Sababaraha ukuran: 36 "x 100", 48 "x 100", 60 "x 100".Anjeun tiasa sacara gampil motong kana bentuk sareng ukuran anu dipikahoyong.Upami anjeun hoyong pasang dina jandela atanapi panto, mangga tingal metode pamasangan dina gambar.

Diagram aplikasi

Pet Mesh, pet-proof screen, pet screen0101
Pet Mesh, pet-proof screen, pet screen0103
Pet Mesh, pet-proof screen, pet screen0102

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk