Kuningan Bolong, tambaga bolong, parunggu bolong

Katerangan pondok:

bahan baku: Tambaga, Kuningan (H65,H80), Phosphor Perunggu (CSn6.50.4), Tinned kawat bolong.
Ukuran bolong pikeun bolong tambaga maksimal 250 bolong.
Ukuran bolong pikeun bolong kuningan maksimal 200 bolong.
Ukuran bolong pikeun phosphor Perunggu bolong maksimum 500 bolong.
Pola Tenun: Jaring persegi (tenunan polos, tenun Kepar).
lawon tambaga murni Fitur: non-magnét, ngagem-tahan, sora-insulating, disaring sinar éléktron.


Rincian produk

Tag produk

Tempat Asalna Hebei, Cina
Bahan Kuningan, Tambaga(99,99%), Perunggu.
Aplikasi Saringan, Pertanian Laut.
Warna Warna Tambaga Beureum
Fitur Résistansi korosi
Lebar 1m / 1,2m / 1,5m
Panjangna 30m-100m
Bungkusan Kertas Buktina Cai + karton
Wangun liang pasagi
bolong 20-200 bolong
copper mesh01
copper mesh02
copper mesh03
copper mesh04
Bahan utama: 99.999% Kawat Tambaga Murni.
Kawat diaméterna rentang: 0,03-0,70 mm.
Rentang Ukuran Jaring: Anyaman polos: 5– 200 bolong, Anyaman Kepar: Nepi ka 250 bolong, Anyaman Walanda: Bisa disaluyukeun sakumaha diperlukeun.
Rentang lebar: Biasana, 0.914-3 m, bisa motong nurutkeun sarat customer, minimum 3 mm.
Rentang Panjang: Biasana 30 m, dugi ka 150 m.
Jenis Jaring: Umumna 30m / roll, sagala rupa wangun ogé bisa motong sakumaha diperlukeun.
Bahan utama: Eusi tambaga 85% -90%, eusi séng 5% -15%.
Kawat diaméterna rentang: 0,03-0,70 mm.
Rentang Ukuran Jaring: Anyaman polos: 5– 185 bolong, Anyaman Kepar: Nepi ka 500 bolong, Anyaman Walanda: Bisa disaluyukeun sakumaha diperlukeun.
Rentang lebar: Biasana, 0.914-3m, bisa dipotong nurutkeun sarat customer, minimum anu 3mm.
Rentang Panjang: Biasana 30m, dugi ka 150m.
Jenis Jaring: Umumna 30m / roll, sagala rupa wangun ogé bisa motong sakumaha diperlukeun.
Bahan utama: 270 Kuningan Konéng (65% tambaga + 35% séng), 260 Tinggi Kuningan (70% tambaga + 30% séng), Beureum Kuningan (80% tambaga + 20% séng).
Kawat diaméterna rentang: 0,03-0,70 mm.
Rentang Ukuran Jaring: Anyaman polos: 6– 160 bolong, Kepar Anyaman: Nepi ka 280 bolong, Walanda Anyaman: Bisa disaluyukeun sakumaha diperlukeun.
Rentang lebar: Biasana, 0.914-3m, bisa dipotong nurutkeun sarat customer, minimum anu 3mm.
Rentang Panjang: Biasana 30m, dugi ka 150m.
Jenis Jaring: Umumna 30m / roll, sagala rupa wangun ogé bisa motong sakumaha diperlukeun.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk