Warna-warni Decration Mesh Sareng Jinis Béda

Katerangan pondok:

Dekoratif Metal bolong Drape boga stainless steel bolong hiasan jeung alloy aluminium, kawat tambaga spiral curtain, plat baja aluminium bolong plat bolong hiasan, logam bead curtain, tali hiasan net, stencil hiasan net jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

Metal dekoratif bolong spiral kawat dekoratif bolong logam bolong curtain

a.Dekoratif Metal bolong Drape boga stainless steel bolong hiasan jeung alloy aluminium, kawat tambaga spiral curtain, plat baja aluminium bolong plat bolong hiasan, logam bead curtain, tali hiasan net, stencil hiasan net jeung saterusna.

b.curtain logam fashionable unik boga ciri solemnity, generosity sarta pangaruh tilu diménsi alus.Éta langkung pikaresepeun dina katerangan cahaya.Ieu mangrupa bahan hiasan idéal pikeun hotél modern, réstoran jeung aula paméran.

c.Stainless Steel Metal curtain jandela mangrupakeun kombinasi a pluralitas cadar bolong aluminium.Bentuk utama bolong nyaéta datar, manik buleud, plum sareng inten.Loba dipaké di hotél, kafe, aula konsér, hotél, hiasan jandela sarta ceilings cut layar lianna, jsb

Bolong hiasan logam, ogé dipaké pikeun ngawangun facades, partitions, ceilings, sunshades, balconies na koridor, roller blinds, stairways jeung stasiun bandara, hotél, villas high-end, museum, imah opera, gedung konsér, wangunan kantor, gedung paméran, High -tungtung hiasan interior jeung exterior, kayaning mall balanja, utamana hiasan tilu diménsi tina ceilings bisa nembongkeun épék elegan, transparan sarta basajan tur visual.

Arsitéktur cascade roller blinds, disebut oge logam roller blinds, biasana dijieunna tina kawat stainless steel atawa kawat alloy aluminium, sarta beungeutna elektro digosok, electro phoresed, disemprot, anodized atanapi disemprot.Éta ogé tiasa dicét dina sababaraha warna pikeun cocog sareng gaya sareng desain arsitéktur anu béda.Ku alatan éta, éta mangrupa produk hiasan idéal pikeun désainer sarta arsiték.

Alatan penampilan anca anak, résistansi karat alus teuing jeung ciri instalasi gampang, roller blinds logam boga kagunaan unik dina widang hiasan arsitéktur, kayaning curtains interior, aula hotél, aula konsér jeung hiasan siling aula, partitions spasi réstoran atawa dividers, The logam. lambar roll tina jandela luar teu ukur satisfies tujuan hiasan, tapi ogé nyiptakeun éfék visual alus teuing jeung atmosfir nyaman.

Hightop mangrupakeun produsén profésional sarta supplier of cascade roller blinds.Kami nyayogikeun rupa-rupa bahan, warna sareng ukuran pikeun nyumponan rupa-rupa gaya sareng desain arsitéktur.Salaku tambahan, kami nyayogikeun asesoris jepret roller logam lengkep pikeun instalasi.

Decorative net2
Decorative net3
Decorative net4

Karakteristik wangunan cascade shutter

Difusi cahaya sareng ventilasi anu saé.
Tahan UV sareng tahan seuneu.
Penampilan éndah sareng rupa-rupa warna.
Versatility sareng pangaruh hiasan.
Daya tarik estetika sareng fungsionalitas.
finish geulis tur fléksibel.
Warnana moal luntur, sareng cetna moal luntur.
Anca sarta luhur-tungtung.
Durability sarta kalenturan.

Decorative net7
Decorative net5
Decorative net6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk