Taros Kami

XIN MESH Co., Ltd.

TAROS KAMI

Insinyur R&D anu mumpuni bakal aya pikeun jasa konsultasi anjeun sareng kami bakal nyobian pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Ku kituna mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun inquiries.

Anjeun tiasa ngirim email ka kami atanapi nelepon kami pikeun usaha leutik.

Ogé anjeun tiasa sumping ka bisnis urang ku nyalira pikeun langkung terang ngeunaan kami.

Sarta kami pasti bakal masihan anjeun cutatan pangalusna sarta layanan sanggeus-diobral.

Alamat: 1, Jalan Anhua, Anping, Hebei, Cina.

Surélék:xinmesh@163.com

Telepon: 0086-13931801657

Telepon: 0086- (0) -318-7991822

Whatsapp: 0086-13931801657

FAX: 0086-(0)-318-7526515

PETA

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami