Layar Serangga Fiberglass Kualitas Rupa

Katerangan pondok:

Hirup jasa panjang: résistansi cuaca anu saé, anti sepuh, anti tiis, anti radang, anti garing, anti kalembaban, seuneuretardant, anti Uap, anti statik, transmisi lampu alus, euweuh sutra, euweuh deformasi, anti UV, kakuatan tensile tinggi tur panjanghirup jasa.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Layar Serangga Fiberglass, layar jandela fiberglass, layar panto orat,
Garansi 5 Taun pikeun Pamakéan Umum.
Tempat Asalna Hebei, Cina
Bahan PVC + Fiberglass (kontak ku email kanggo langkung rinci)
Warna Hideung, Kulawu, Bodas, Coklat...warna naon waé, sareng Matt Finish.
Fitur Kakuatan Tinggi, Fleksibel, Tahan Seuneu, Ékonomi, Tenun Datar.
Ukuran jaring 18x16, 17x14 jsb.
Beurat 85g, 90g, 100g, 110g 115g 120g 130g 140g 145g, sakumaha ka paménta anjeun
Panjangna 2,5m-300m
Lebar 0,3m-3,0m

Fitur

1. Hirup jasa panjang: résistansi cuaca anu saé, anti sepuh, anti tiis, anti radang, anti drying, anti kalembaban, seuneu.
retardant, anti Uap, anti statik, transmisi lampu alus, euweuh sutra, euweuh deformasi, anti UV, kakuatan tensile tinggi tur panjanghirup jasa.
2. rentang aplikasi lega, bisa langsung dipasang dina pigura jandela, kai, baja, aluminium, panto plastik sarta jandéla bisa dirakit;lalawanan korosi, kakuatan tinggi, anti sepuh, résistansi seuneu, teu kudu ngawarnaan cet.
3. Non-toksik sareng hambar.
4. Kasa dijieunna tina serat kaca, retardant seuneu.
5. Kalawan fungsi anti statik, euweuh lebu, ventilasi alus.
Packing: kantong plastik/anyaman tas/karton.
Sertipikat: ISO9001, ISO18001, ISO14001
Kapasitas produksi: 12.000.000 méter pasagi per taun.
Loading port: Xingang Port, Cina.
MOQ: Taya masalah pikeun hideung jeung kulawu;20.000 méter pasagi pikeun kelir séjén.

Plain Weave good quality fiberglass insect screen01
Plain Weave good quality fiberglass insect screen1
Plain Weave good quality fiberglass insect screen4

FAQ

1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Pabrik urang diwangun dina 2008 sarta kami boga prosés produksi-speed tinggi jeung sistem manajemen kualitas.

2. Dupi abdi tiasa meunang diskon?
A: Lamun kuantitas anjeun ngaleuwihan kuantitas urutan minimum urang, urang bisa nyadiakeun diskon alus dumasar kana kuantitas pasti anjeun.Urang tiasa mastikeun yén harga kami kompetitif di pasar kalayan harga anu saé.

3. Dupi anjeun nyadiakeun sababaraha sampel?
Kami bagja pisan pikeun nyayogikeun sababaraha conto gratis, tapi ongkos kirimna kedah dibayar.

4. Naon waktos pangiriman anjeun?
Gumantung kana kuantitas produk, biasana 15 dinten kerja saatos nampi pamayaran sateuacanna.

Plain Weave good quality fiberglass insect screen2
Plain Weave good quality fiberglass insect screen3
Fiberglass Insect Screen

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk