Fine Razor barbed Kawat, kualitas luhur

Katerangan pondok:

Razor Barbed Wire ogé dingaranan concertina razor wire, pagar kawat berduri, pita agul, pita agul, mangrupikeun jinis jaring pelindung anyar.Agul Kawat Coils mangrupakeun jenis bahan Anggar kaamanan modern kalawan panyalindungan hadé tur kakuatan Anggar dijieunna tina cadar baja galvanized panas-dipped atawa cadar stainless steel.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Fine Razor barbed Kawat, kualitas luhur.
Tempat Asalna Hebei, Cina
Ngaran Brand YINGKANG
Bahan Stainless steel, galvanized, PVC coated
Aplikasi Wewengkon Kaamanan Luhur
Fitur Performance panyalindungan
Panjang barb 1,5-3 cm
Ukuran Non-standar: custom-dijieun
Diaméterna Coil 360-1000mm
Bungkusan Kotak kayu, palet

Pedaran produk agul Kawat

Razor Barbed Wire ogé dingaranan concertina razor wire, barbed wire fencing, razor ribbon, razor tape, nyaéta tipe anyar tina net pelindung.Agul Kawat Coils mangrupakeun jenis bahan Anggar kaamanan modern kalawan panyalindungan hadé tur kakuatan Anggar dijieunna tina cadar baja galvanized panas-dipped atawa cadar stainless steel.Kawat barbed sabeulah boga éndah ékonomi, practicality, alus pangaruh anti blocking, sarta merenah construction.Security agul kawat barbed geus loba dipaké dina usaha industri jeung pertambangan, tulisan wates, widang militér, bui, puseur tahanan, jeung pamaréntah di. loba nagara.pikeun jaring hansip pager, panto sareng jandéla sareng ogé tiasa dianggo dina militér.spésifikasi bisa dirancang salaku kabutuhan konsumén '.

Fine Razor barbed Wire, high quality3
Fine Razor barbed Wire, high quality4
Fine Razor barbed Wire, high quality5

Agul Bade Tipe Jeung spésifikasi

Nomer Rujukan

Ketebalan (mm)

Diaméter kawat (mm)

Panjang Barb (mm)

Lebar Barb (mm)

Jarak Barb (mm)

BTO-12

0,4 ± 0,05

2.5±0.1

12±1

15±1

26±1

BTO-15

0,4 ± 0,05

2.5±0.1

15±1

15±1

33±1

BTO-22

0,4 ± 0,05

2.5±0.1

22±1

15±1

34±1

BTO-30

0,4 ± 0,05

2.5±0.1

30±1

18±1

45±1

BTO-25

0,4 ± 0,05

2.5±0.1

25±1

16±1

40±1

BTO-60

0,5 ± 0,05

2.5±0.1

60±2

32±1

100±2

BTO-65

0,5 ± 0,05

2.5±0.1

65±2

21±1

100±2


Diaméter luar

No tina Loops

Baku Panjang per Coil

Tipe

Catetan

300 mm

33

4-6m

CBT-65

Coil tunggal

450 mm

33

7-8m

CBT-65

Coil tunggal

500 mm

56

12-13m

CBT-65

Coil tunggal

700 mm

56

13-14m

CBT-65

Coil tunggal

960 mm

56

14-15m

CBT-65

Coil tunggal

450 mm

56

8-9m (3 klip)

BTO-10.12.18.22.28.30

Jenis silang

500 mm

56

9-10m (3 klip)

BTO-10.12.18.22.28.30

Jenis silang

600 mm

56

10-11m (3 klip)

BTO-10.12.18.22.28.30

Jenis silang

600 mm

56

8-10m (5 klip)

BTO-10.12.18.22.28.30

Jenis silang

700 mm

56

10-12m (5 klip)

BTO-10.12.18.22.28.30

Jenis silang

800 mm

56

11-13m (5 klip)

BTO-10.12.18.22.28.30

Jenis silang

900 mm

56

12-14m (5 klip)

BTO-10.12.18.22.28.30

Jenis silang

960 mm

56

13-15m (5 klip)

BTO-10.12.18.22.28.30

Jenis silang

980 mm

56

14-16m (5 klip)

BTO-10.12.18.22.28.30

Jenis silang

Fine Razor barbed Wire, high quality8
Fine Razor barbed Wire, high quality6
Fine Razor barbed Wire, high quality7

Spésifikasi Kawat Barbed

Gauge tina Strand Jeung Barb Dina BWG

Perkiraan Panjang Per Kilogram Dina Méter

Jarak Baebs 3''

Jarak Baebs 4''

Jarak Baebs 5''

Jarak Baebs 6''

12x12

6.0617

6.7590

7.2700

7.6376

12x14

7.3335

7.9051

8.3015

8.5741

12-1 / 2x12-1/2

6.9223

7.7190

8.3022

8.7221

12-1 / 2x14

8.1096

8.814

9.2242

9.5620

13x13

7.9808

8.899

9.5721

10.0553

13x14

8.8448

9.6899

10.2923

10.7146

13-1 / 2x14

9.6079

10.6134

11.4705

11.8553

14x14

10.4569

11.6590

12.5423

13.1752

14-1 / 2x14-1/2

11.9875

13.3671

14.3781

15.1034

15x15

13.8927

15.4942

16.6666

17.5070

15-1 / 2x15-1/2

15.3491

17.1144

18.4060

19.3386

PVC Kawat Barbed

Diaméter kawat

Barbs 'Jarak

Panjang Barb

Sateuacan Coating

Saatos Coating

7,5 cm - 15 cm

(Salaku anjeun kahoyong)

1,5 cm - 3 cm

(Sakumaha pamundut anjeun)

1.0mm - 3.5mm

1.4mm - 4.0mm

Bwg11 - Bwg20

Bwg8 - Bwg17

Swg11 - Swg20

Swg8 - Swg17

dav
Fine Razor barbed Wire, high quality10
Fine Razor barbed Wire, high quality11

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami