Kelas munggaran Galvanized PVC héksagonal Wire Mesh

Katerangan pondok:

Kawat héksagonal ogé dingaranan Kawat Hayam sareng bolong jangjangan.Eta dijieunna tina twisting kawat baja karbon, éléktron.atawa panas dipped galvanized, lajeng palastik coated, atawa polos.Kawat héksagonal bolong dipaké di kebon pikeun panangtayungan manuk leutik, atawa salaku jangjangan atawa perumahan sato leutik.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Kawat héksagonal ogé dingaranan Kawat Hayam sareng bolong jangjangan.Eta dijieunna tina twisting kawat baja karbon, éléktron.atawa panas dipped galvanized, lajeng palastik coated, atawa polos.Kawat héksagonal bolong dipaké di kebon pikeun panangtayungan manuk leutik, atawa salaku jangjangan atawa perumahan sato leutik.

Hexagonal wire mesh1
Hexagonal wire mesh2
Hexagonal wire mesh3

Fitur

Struktur bentuk, permukaan datar, tahan korosi

Hexagonal wire mes10
Hexagonal wire mesh8
Hexagonal wire mesh9

Aplikasi

Kawat héksagonal bolong sacara éksténsif dianggo dina wangunan salaku tulangan hateup sareng lantai, lampu, pager pikeun peternakan jangjangan, kandang manuk, lapangan ténis, mancing, taman sareng tempat kaulinan barudak jsb.

Hexagonal wire mesh11
Hexagonal wire mesh12
Galvanized hex.kawat jaring di pulas normal (rubak 0.5M-2.0M)
bolong Kawat Gauge (BWG)
Inci mm
3/8" 10 mm

27,26,25, 24,23, 22,21

1/2" 13 mm 25,24,23,22,21,20,
5/8" 16 mm 27, 26, 25, 24, 23, 22
3/4" 20 mm

25,24,23,22,21,20,19

1" 25 mm 25,24,23,22,21,20,19,18
1-1/4" 32 mm

22,21,20,19,18

1-1/2" 40 mm

22,21,20,19,18,17

2" 50 mm 22,21,20,19,18,17,16,15,14
3" 75 mm 21,20,19,18,17,16,15,14
4" 100 mm

17,16,15,14

Galvanized hex.jaring kawat dina pulas sabalikna (rubak 0.5M-2.0M)

bolong

Kawat Gauge (BWG)

Tulangan

Inci

mm

(BWG)

Lebar (ft)

Basisir

1"

25 mm

22,21,20,18

2'

1

1-1/4"

32 mm

22,21,20,18

3'

2

1-1/2"

40 mm

20,19,18

4'

3

2"

50 mm

20,19,18

5'

4

3"

75 mm

20,19,18

6'

5

Hexagonal wire mesh6
Hexagonal wire mesh5
Hexagonal wire mesh4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk