héksagonal Gabion bolong, 2x1x0,5 Gabion témbok Baskets Batu Kandang

Katerangan pondok:

Hexagonal Gabion bolong dijieunna tina kawat galvanized beurat / ZnAl (Golfan) coated kawat / PVC atawa pe coated kawat, bentuk bolong nyaeta gaya héksagonal.Karanjang bronjong dianggo sacara lega dina panyalindungan lamping, panyangga pondasi, panyangga batu gunung, perlindungan walungan sareng bendungan.


Rincian produk

Tag produk

Héksagonal Gabion bolong

Hexagonal Gabion bolong dijieunna tina kawat galvanized beurat / ZnAl (Golfan) coated kawat / PVC atawa pe coated kawat, bentuk bolong nyaeta gaya héksagonal.Karanjang bronjong dianggo sacara lega dina panyalindungan lamping, panyangga pondasi, panyangga batu gunung, perlindungan walungan sareng bendungan.Ngabantosan nyalametkeun jalma-jalma anu hirup caket sisi walungan kalayan gunung anu luhur.

Hexagonal Gabion Mesh0
Hexagonal Gabion Mesh1
Hexagonal Gabion Mesh2
Hexagonal Gabion Mesh3

Hexagonal Gabion Mesh Bahan:Kualitas Kawat Galvanized, Kawat Galfan, Kawat PVC jsb.
Hexagonal Gabion Mesh ukuran:1x1x0.5m, 1x1x1m, 2x1x0.5m, 2x1x1m, 3x1x1m, 3x1x0.5m, 4x1x0.5m, 4x1x1m, 4x1x1m, 6x2x0.3m, pesenan custom sadia, lebar maksimum mesin urang 4 méter nyaéta
Ukuran Jaring:60 * 80mm, 80 * 100mm, 100 * 120mm.
Heksagonal Gabion Mesh Perlakuan Permukaan:Finish tiasa panas-dipped galvanized, alloy aluminium galvanized atanapi PVC coated, jsb.

Urang ngajamin kualitas luhur gabion bolong, pastikeun sadaya produk urang téh permukaan datar, aperture refined, struktur kuat sarta korosi-lalawanan ngajaga bendungan jeung rivebank.

Hexagonal Gabion Mesh05

Heksagonal Gabion Reno Kasur

Kotak Gabion

80x100mm 100x120mm

Bolong Kawat Dia.

2,70 mm

Lapisan séng: >260g/m2

Tepi Kawat Dia.

3,40 mm

Lapisan séng: >275g/m2

Dasi Kawat Dia.

2,20 mm

Lapisan séng: >240g/m2

Kasur

60 x 80 mm

Bolong Kawat Dia.

2,20 mm

Lapisan séng: >240g/m2

Tepi Kawat Dia.

2,70 mm

Lapisan séng: >260g/m2

Dasi Kawat Dia.

2,20 mm

Lapisan séng: >240g/m2

ukuran husus sadia.

Bolong Kawat Dia.

2.00 - 4.00 mm

 

Tepi Kawat Dia.

2,70 ~ 4,00 mm

 

Dasi Kawat Dia.

2.00 - 2.20 mm

 

1.Gabion Basket dijieunna tina kawat baja karbon low kalawan lalawanan korosi tinggi, kakuatan tinggi na ductility, atawa kawat baja coated kalawan plastik PVC / PE, nu anyaman mechanically.
2.Gabion Basket ogé dingaranan Gabion Box, Batu Cage Mesh, nyaéta jenis anyar struktur bolong ékologis hasil dilarapkeun kana proyék conservancy cai, jalan raya, rékayasa karéta api, proyék panyalindungan tanggul, sadar kombinasi organik struktur rékayasa jeung lingkungan ékologis ogé.Dina waktu nu sarua eta boga kaunggulan sorangan dibandingkeun kalawan sababaraha struktur kaku tradisional, ku kituna geus jadi pilihan kahiji gaya struktural sakuliah dunya pikeun panangtayungan ranjang walungan, urug, aliran lebu sarta ragrag batu jeung perlindungan lingkungan.

Gabion baskets ukuran spésifikasi

Bahan

Galvanized kawat baja karbon low, PVC coated kawat

Diaméter kawat

Kawat bolong: 2.0mm-4.0mm

Kawat Selvedge: 3.4mm, 3.8mm

Kawat lacing: 2.2mm, 2.5mm

Ukuran jaring

60*80mm, 80*100mm, 90*110mm, 100*120mm

Ukuran Gabion

1*1*1m, 2*1*1m, 3*1*1m, 4*1*1m, 6*2*0.3m

Catetan:Karanjang Gabionpembuatan bisa dijieun nurutkeun sarat klien '.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk