Kualitas luhur Galvanized Chain Patalina bolong

Katerangan pondok:

Anggar ranté link, ogé katelah Anggar kawat Siklon, bolong inten, mangrupikeun pilihan anu épéktip, aman sareng awét dina pager permanén anu nyayogikeun rupa-rupa aplikasi.


Rincian produk

Tag produk

1. Chain Patalina bolong Bubuka

Anggar ranté link, ogé katelah Anggar kawat Siklon, bolong inten, mangrupikeun pilihan anu épéktip, aman sareng awét dina pager permanén anu nyayogikeun rupa-rupa aplikasi.

Ranté link bolong dijieunna tina kualitas luhur hot-dip galvanized (atawa PVC coated) kawat baja karbon low, sarta anyaman ku parabot otomatis canggih.Cai mibanda rupa karat-tahan, utamana dipaké salaku pager kaamanan pikeun imah, wangunan, beternak jangjangan jeung saterusna.

Chain Link Fence06
Chain Link Fence02
Chain Link Fence01

2. Chain Patalina bolong Fitur

Kaamanan Heboh- nyadiakeun kaamanan konstan ngalawan trespassers, pilferers jeung sato.
Tahan Jangka Panjang- tahan kana kaayaan anu kasar sareng peryogi pangropéa minimal.
Gampang diperpanjang- Anggar tambahan tiasa dicocogkeun sareng anu asli pikeun ekstensi hareup.
Gampang dipindahkeun- ranté link pager boga laju recovery tinggi, sarta bisa direlokasi salaku perluasan tungtutan enggon.
Kacida fléksibel- bisa gampang dipasang di sabudeureun kolom wangunan, trusses hateup, saluran AC jeung jasa cai panas.
Galvanized & Kahirupan-max kawat- ensures umur panjang sarta pangropéa low.
palapis PVC- ranté link kawat sadia hideung atanapi héjo pikeun nyampur jeung lingkungan.

Chain Link Fence04
Chain Link Fence07
Chain Link Fence05

3. Paraméter

Ranté Patalina Pager

Bahan

kawat beusi Galvanized atawa PVC coated kawat beusi

Perlakuan permukaan

PVC coated, PVC disemprot, listrik galvanized, panas dipped galvanized

Ketebalan Kawat

1.0-6.0mm

Bubuka bolong

20x20mm, 50x50mm, 60x60mm, 80x80mm, 100x100mm jsb

Jangkungna bolong

0,5m-6m

Bolong Panjang

4m-50m

Pos & Rail Diaméterna

32mm, 42mm, 50mm, 60mm, 76mm, 89mm jsb

Ketebalan Pos & Rel

1.5mm, 2.0mm, 3.0mm, 4.0mm, 5.0mm jsb

4. Aplikasi

Pangwangunan pager pikeun wewengkon tatanén atawa padumukan
 Pangwangunan pager pikeun kawasan industri
Pangwangunan pager pikeun taman surya
Pangwangunan pager tipe NATO
Pangwangunan pager pikeun daérah umum, palabuan, bandara, tempat pembuangan sampah, pembangkit listrik, jsb

5. Jenis kawat

a) kawat lemes galvanized umum, palapis séng ti 50 nepi ka 110 gr / m2
B) Kawat galvanized beurat, palapis séng ti 215 nepi ka 370 gr / m2

Ketebalan kawat: ti 1,50 mm dugi ka 5,00 mm, anu paling umum nyaéta 2,5 mm.

6. Bungkusan

Dina gulungan kalayan panjang 10 méter nepi ka 25 méter, tipe leupas atawa tipe kompak, sarta jangkungna (lebar) ti 0,5 nepi ka 4,0 m

CHAIN LINK FENCE (1)
CHAIN LINK FENCE (2)
CHAIN LINK FENCE (4)
CHAIN LINK FENCE (5)
CHAIN LINK FENCE (6)
CHAIN LINK FENCE (9)
CHAIN LINK FENCE (10)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk