Low Harga Rupa Quality PVC Galvanized dilas Kawat bolong

Katerangan pondok:

Bahan
kawat baja karbon low;Kawat stainless steel

● Electric galvanized saméméh dilas
● Listrik galvanized sanggeus dilas
● Hot-dipped galvanized saméméh dilas
● Hot-dipped galvanized sanggeus dilas


Rincian produk

Tag produk

Perlakuan permukaan

Galvanized listrik saméméh dilas
Listrik galvanized sanggeus dilas
Hot-dipped galvanized saméméh dilas
Hot-dipped galvanized sanggeus dilas

Wangun

Dina roll atawa lambar kalayan ukuran ngaropéa

Welded Gabion cage01
Welded Gabion cage-1
Welded Gabion cage-2

Mangpaat

titik dilas kuat: résistansi dampak alus;kinerja pelindung alus
Meshes saimbang alus: téhnologi produksi rupa;rarasaan sudut pandang kuat
Panas-dipped Galvanized: korosi-resisting, résistansi oksidasi;luster caang;permukaan seragam

Aplikasi

Dipaké di kebon
Kandang sato leutik
Industri
Ladang
Pangwangunan

Spésifikasi

Buka (inci) Buka (mm) Diaméter Kawat (BWG)
UKURAN 1/4" x 1/4" 6.4mm x 6.4mm 22,23,24
UKURAN 3/8" x 3/8" 10.6mm x 10.6mm 19,20,21,22
UKURAN 1/2" x 1/2" 12.7mm x 12.7mm 16,17,18,19,20,21,22,23
UKURAN 5/8" x 5/8" 16 mm x 16 mm 18,19,20,21,
UKURAN 3/4" x 3/4" 19.1mm x 19.1mm 16,17,18,19,20,21
1" x 1/2" 25.4mm x 12.7mm 16,17,18,19,20,21
1-1/2" x 1-1/2" 38 x 38 mm 14,15,16,17,18,19
1" x 2" 25.4mm x 50.8mm 14,15,16
2" x 2" 50.8mm x 50.8mm 12,13,14,15

Catetan

1. spésifikasi séjén bisa ngaropéa.
2.Panjang roll baku: 30m / 25m; rubak: 0.5m nepi ka 1.8m.
3.ukuran husus sadia dina pamundut.
4. Packing: packing custom sadia dina pamundut.

PVC coated dilas kawat bolong

Bahan

Kawat Hideung
Kawat galvanis listrik
Hot dipped galvanized Kawat

Perlakuan permukaan

PVC coated sanggeus las

Wangun

Dina roll atawa lambar kalayan ukuran ngaropéa

Mangpaat

titik dilas kuat
Résistansi karat
Beungeut datar sareng seragam
résistansi korosi alus teuing jeung résistansi oksidasi

Aplikasi

Dipaké di kebon
Fabrikasi wadah kawat sareng karanjang
Kandang sato
Beternak Industrial
Ladang
Industri konstruksi

PVC coated welded wire mesh1
PVC coated welded wire mesh2
PVC coated welded wire mesh Featured Image010

Spésifikasi

Baku PVC dilas Kawat bolong

Ukuran Bubuka

Diaméter kawat

Dina inci

Dina mm

1/4"×1/4"

6.4×6.4

22, 23, 24

3/8"×3/8"

10.6×10.6

19, 20, 21, 22

1/2"× 1/2"

12,7 × 12,7

16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

5/8"×5/8"

16×16

18, 19, 20, 21

3/4"×3/4"

19.1×19.1

16, 17, 18, 19, 20, 21

1``×1/2''

25,4 × 12,7

16, 17, 18, 19, 20, 21

1-1/2''×1-1/2''

38×38

14, 15, 16, 17, 18, 19

1``×2''

25,4 × 50,8

14, 15, 16

2``×2''

50,8 × 50,8

12, 13, 14, 15, 16

Catetan Téknis:Ospésifikasi ther bisa ngaropéa

PVC pager bolong

Ukuran Bubuka

Diaméter kawat

Dina inci

Dina mm

2``×3''

50 × 75

2.0mm, 2.5mm, 1.65mm

3``×3''

75 × 75

2.67mm, 2.41mm, 2.11mm, 1.83mm, 1.65mm

2``×4''

50×100

2.11mm, 2.5mm

4``×4''

100×100

2.0mm, 2.5mm

Catetan Téknis:Ospésifikasi ther bisa ngaropéa

kandang Gabion dilas

Bahan

kawat Galvanized;Low Karbon Steel, baja karbon tinggi;Beusi sténless

Panyumputan permukaan

Hot Dip Galvanized, Galfan, PVC coated

Mangpaat

Stabil sarta hirup layanan panjang
Gampang dipasang
Lapisan séng tinggi, karat sareng buktina korosi
Biaya murah
Kaamanan luhur

PVC coated welded wire mesh3
PVC coated welded wire mesh11
PVC coated welded wire mesh12

Aplikasi

Struktur témbok nahan
Pekerjaan tanggul basisir
Walungan jeung kanal karya latihan
Rockfall sareng panyalindungan erosi taneuh
Tembok hiasan

Reinforcing steel bolong panel / roll

Bahan

Bar ribbed ditarik tiis.Hot digulung ribbed bar;bar baja tanpa iga

Mangpaat

Spésifikasi Daptar bolong reinforcing

Bubuka

Diaméter kawat (mm)

Dina inci

Dina Unit métrik (mm)

2"x2"

50mm x 50mm

5.0mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm, 9.0mm, 10mm

2 "x4"

50mm x 100mm

5.0mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm, 9.0mm, 10mm

2"x6"

50mm x 150mm

5.0mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm, 9.0mm, 10mm

2"x8"

50mm x 200mm

5.0mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm, 9.0mm, 10mm

4 "x4"

100mm x 100mm

5.0mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm, 9.0mm, 10mm, 11mm, 12mm

6"x6"

150mm x 150mm

5.0mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm, 9.0mm, 10mm, 11mm, 12mm

8"x8"

200mm x 200mm

5.0mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm, 9.0mm, 10mm, 11mm, 12mm


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami