Harga Low Kaku Fiberglass Bolong

Katerangan pondok:

Fiberglass Benang Tipe: C-Kaca

Fiberglass bolong lolobana dipaké pikeun prosés némpelkeun leungeun.The Woven Roving serat gelas bahan bertulang utamana dipaké dina Hull, tank gudang, munara cooling, kapal, kandaraan, tank jeung semén, gips, tembok, wangunan jeung struktur séjén pikeun ngaronjatkeun surfaces internal tur éksternal sarta nyegah cracking.


Rincian produk

Tag produk

Fiberglass Mesh07
Fiberglass Mesh08

Aplikasi

Fiberglass bolong lolobana dipaké pikeun prosés némpelkeun leungeun.The Woven Roving serat gelas bahan bertulang utamana dipaké dina Hull, tank gudang, munara cooling, kapal, kandaraan, tank jeung semén, gips, tembok, wangunan jeung struktur séjén pikeun ngaronjatkeun surfaces internal tur éksternal sarta nyegah cracking.Ieu mangrupikeun jinis bahan wangunan énggal pikeun rékayasa insulasi témbok luar.orat bolong utamana dipaké dina industri: insulasi panas, pencegahan seuneu jeung retardant seuneu.Bahanna nyerep jumlah panas anu ageung nalika diduruk ku seuneu sareng tiasa nyegah seuneu ngaliwat sareng ngasingkeun hawa.

Garansi 10 Taun pikeun Pamakéan Umum.
Tempat Asalna Hebei, Cina
Warna Bodas, Héjo, Biru, Konéng, Beureum...warna naon waé.
Fitur Kakuatan Tinggi, Fleksibel, Tahan Alkali, Tenunan Polos.
Ukuran jaring 4mmx4mm-10mmx10mm
Beurat 60g / sm - 300g / sm
1) .75g / m2 lawon bolong dipaké dina tulangan slurry ipis, pikeun ngaleungitkeun retakan leutik sarta sumebar di sakuliah tekanan permukaan.
2) .110g / m2 bolong lawon loba dipaké dina tembok indoor na outdoor, nyegah rupa-rupa bahan (kayaning bata, kai lampu, struktur prefabricated) perlakuan atawa disababkeun ku rupa-rupa koefisien ékspansi retakan témbok jeung putus.
3).145g / m2 lawon bolong dipaké dina témbok jeung dicampurkeun dina sagala rupa bahan (kayaning bata, kai lampu, struktur prefabricated), pikeun nyegah cracking nu scatterand tekanan permukaan sakabeh, utamana dina sistem insulasi témbok éksternal (EIFS).
4).160g / m2 lawon bolong dipaké dina lapisan insulator tina tulangan dina mortir, ngaliwatan shrinkage sarta parobahan suhu ku nyadiakeun spasi gerak ngajaga antara lapisan, nyegah retakan sarta beubeulahan alatan atawa parobahan suhu.
Panjangna 20m-500m, biasana 50m.
Lebar 0,2m-1,8m
Bungkusan Ngaleutikan Film per roll, anyaman kantong luar, kalawan / tanpa warna labél.
Sertipikat ISO9001, ISO18001, ISO14001
Kapasitas Produksi 5 Wadah per minggu.
Loading port Pelabuhan Xingang, Cina.
Fiberglass Mesh1
Fiberglass Mesh02
Fiberglass Mesh3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk