Kelautan Tipe péso Geser Test Hideung Kaamanan bolong

Katerangan pondok:

Kaamanan bolong, ogé katelah layar kaamanan, karakter na kaéndahan éstétis jeung seuneu-na-piso buktina nyieun bolong kaamanan pikeun ngaganti grating beusi tradisional pikeun nyegah maling.Sajaba ti éta, teu ukur ngajaga maling kaluar ti imah, bolong kaamanan ogé bisa dipaké salaku layar serangga pikeun misahkeun laleur jeung reungit.


Rincian produk

Tag produk

Kaamanan bolong, ogé katelah layar kaamanan, karakter na kaéndahan éstétis jeung seuneu-na-piso buktina nyieun bolong kaamanan pikeun ngaganti grating beusi tradisional pikeun nyegah maling.Sajaba ti éta, teu ukur ngajaga maling kaluar ti imah, bolong kaamanan ogé bisa dipaké salaku layar serangga pikeun misahkeun laleur jeung reungit.

Anhua mangrupikeun pabrik sareng eksportir pikeun bolong kaamanan, bolong kaamanan kami diuji sacara éksténsif pikeun dampak dinamis, geser péso, semprot uyah, hinge sareng uji uas ku fasilitas akreditasi NATA anu mandiri sareng ogé nyumponan sarat pikeun pangwangunan di daérah rawan seuneu rungkun.Kelas 316 anu unggul nyaéta bolong stainless steel premium anu langkung tahan ka korosi.

Security mesh1
Security mesh2
Security mesh3

Spésifikasi

Mesh11x11, kawat diaméterna 0.80mm (spésifikasi pang populerna)
Jaring 10x10, kawat diaméterna 0,90mm.
Mesh12x12, 14x14 ogé populér dijual di Asia Tenggara.(Katelah Safety Mesh)
Ukuran lembar: 750mm x 2000mm (2400mm)
900mmx2000mm (2400mm)
1200mmx2000mm (2400mm)
1500mmx2000mm (2400mm)
316 Kelautan Kelas Stainless Steel kalawan luhur Ni (11%) eusi
Kakuatan Tensile pamungkas minimum 950 mPa
Diuji sacara éksténsif pikeun dampak dinamis, geser péso sareng semprotan uyah
Garansi 10 taun dina bolong stainless steel sareng palapis PVC
Dipak dina kotak kai (gratis fumigation.) unggal 50 lambar, kertas bukti cai antara unggal lambar

Security mesh4
Security mesh5
Security mesh6

Perawatan & Pangropéa

Ngumbah rutin nganggo cai tawar anu bersih, rereged sapertos uyah, kokotor sareng lebu, anu nyababkeun korosi.Frékuénsi pikeun nyeuseuh ditémbongkeun dina tabel di handap ieu

LINGKUNGAN

PEDARAN

Interval beberesih

Hampang

Leuwih ti 10 km ti cai basisir

Unggal 5 bulan

Sedeng

5-10 km ti cai basisir

Unggal 3 bulan

Kelautan

1-5 km ti cai basisir

Unggal 2 bulan

Kelautan parah

Kurang ti 1km ti cai basisir

Unggal bulan

Karuksakan fisik kana bubuk palapis hideung dina beungeut kawat kudu dihindari.
Kontak jeung logam dissimilar kudu dihindari, sabab ieu bisa ngabalukarkeun korosi galvanic.

Security mesh8
Security mesh9
Security mesh7

Garansi

Anhua ngajamin bolong kaamanan stainless steel 316 pikeun bébas tina kasalahan atanapi cacad pabrikan dina kaayaan aslina sareng kami bakal ngagentos saham anu cacad dina 12 bulan ti tanggal pameseran.Hiji 10 taun bébas tina korosi bakal dikaluarkeun bareng jeung pesenan shipped.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami