Warta

  • Welded wire mesh can be widely used in many industries

    Dilas kawat bolong bisa loba dipaké dina loba industri

    Dilas kawat bolong bisa loba dipaké dina loba industri.Hal ieu kawanoh ogé salaku insulasi témbok éksternal kawat bolong, galvanized kawat bolong, galvanized las listrik bolong, kawat baja bolong, las kawat bolong, dampak las bolong, wangunan bolong, témbok éksternal insulasi bolong, hiasan bolong, kawat bolong ...
    Maca deui
  • International wire mesh exhibition in anping

    Pameran wire mesh internasional di anping

    SATIAP TAHUN DI ANPING AYA PAMERAN PROFESIONAL WIRE MESH, HOMETWON WIRE MESH.TAUN IEU, 2021, URANG NU AYA DI INI.Sareng ieu anu kaping 21 URANG ON THE FAIR.ANPING BOGA RIWAYAT PANJANG Pikeun Ngahasilkeun Wire Mesh… Dina taun 1488, dina taun mimiti Hongzhi Dinasti Ming, aya ...
    Maca deui
  • How to storage Stainless Steel Mesh?

    Kumaha pikeun neundeun Stainless Steel Mesh?

    Kawat baja tahan karat mangrupikeun produk bolong kawat anu paling populér.Alesanana écés.Stainless steel kuat, kuat, sareng dipercaya.Éta ogé tahan karat.Seueur klien kami nganggo bolong kawat kami pikeun masang pagar sareng halangan kaamanan.Batur dipaké pikeun ngebon atawa dina konstruksi.Pikeun al...
    Maca deui
  • The metal decorative mesh is made of high quality stainless steel

    The logam bolong hiasan dijieunna tina kualitas luhur stainless steel

    Kalayan pamekaran élmu sareng téknologi sareng paningkatan standar hirup masarakat, jalma-jalma cicing di gedong, sareng jalma-jalma gaduh usaha sorangan pikeun hiasan interior.Jalma-jalma henteu puas yén taneuhna mangrupikeun hiasan lantai.Ayeuna jalma-jalma nuju ngembangkeun ka arah ...
    Maca deui
  • The grid structure of highway guardrail is simple, convenient for transportation and installation, and it is not limited by terrain fluctuation

    Struktur grid tina guardrail jalan raya basajan, merenah pikeun transportasi jeung instalasi, sarta teu diwatesan ku turun naek rupa bumi.

    Bahan: kawat baja ditarik tiis karbon rendah, kawat alloy magnésium aluminium, kawat galvanis.spésifikasi umum: Las kalawan kakuatan tinggi kawat baja karbon low.(bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer) liang rectangular: 50 × 100, 75 × 150, 50 × 200, 60 × 150 nu paling umum....
    Maca deui