Dilas kawat bolong bisa loba dipaké dina loba industri

Dilas kawat bolong bisa loba dipaké dina loba industri.Hal ieu kawanoh ogé salaku insulasi témbok éksternal kawat bolong, galvanized kawat bolong, galvanized las listrik bolong, kawat baja bolong, las kawat bolong, dampak las bolong, wangunan bolong, témbok éksternal insulasi bolong, hiasan bolong, kawat bolong, bolong pasagi, layar bolong.

Pamakéan utama: jaring las dibagi kana jaring las karbon tinggi, jaring las karbon rendah sareng jaring las stainless.Prosés produksi: tipe anyaman biasa, tipe anyaman embossing jeung tipe las titik.Utamana kalayan kawat baja salaku bahan baku, sanggeus ngolah parabot profésional kana bolong, disebut listrik las net.

Hal ieu loba dipaké dina industri, tatanén, konstruksi, transportasi, pertambangan jeung industri lianna.Ieu utamana dipaké pikeun wangunan umum témbok exterior, tuang beton, tinggi-naékna tinggal, jsb eta muterkeun hiji peran struktural penting dina sistem insulasi termal.Salila konstruksi, anu panas-dip galvanized las listrik grid polyphenyl plat disimpen di jero formwork éksternal tina témbok éksternal bakal dituang.Papan insulasi éksternal sareng témbok salamet sakali, sareng papan insulasi sareng témbok dihijikeun saatos formwork dipiceun.

Kaunggulan tina wire mesh dilas

● Ningkatkeun efisiensi & produktivitas situs kalayan ngirangan ngandelkeun tenaga kerja di tempat.
● Kasempetan bending bener bar diréduksi saprak mesin bending ngabengkokkeun mat salaku Unit tunggal.
● Nyadiakeun ukuran pasti tina tulangan mana diperlukeun ngaliwatan variabel ukuran bar jeung jarak.
● dilas Kawat bolong bisa ditempatkeun dina posisi rélatif gancang dibandingkeun nempatkeun bar individu jeung tying aranjeunna dina tempat.Ieu ngakibatkeun ngurangan waktu siklus casting slab.
● Ngurangan biaya konstruksi alatan speed ningkatna konstruksi.
● Désainer bisa ngagunakeun bar thinner di spacings ngadeukeutan achieving mindahkeun stress efisien kana beton kalayan lega retakan leuwih leutik, hasilna surfaces hadé-réngsé.
● dilas Kawat bolong bisa dijieun tina gulungan tinimbang bar panjang stock, sahingga ngaminimalkeun wastage nu.
● dilas Kawat bolong merlukeun wewengkon gudang kirang dina loka.
● motong & bending di pabrik eliminates kudu rebar pakarangan di situs.
● Pabrik produksi inherently aman dibandingkeun bending rebar di situs.
● Ngaleungitkeun panempatan tulangan.
● bolong tetep dimana anjeun nempatkeun eta sarta ngabogaan adherence alus teuing pikeun beton.
● Gampang unloading tur instalasi di situs gawé.


waktos pos: Oct-28-2021