Kumaha pikeun neundeun Stainless Steel Mesh?

Kawat baja tahan karat mangrupikeun produk bolong kawat anu paling populér.Alesanana écés.Stainless steel kuat, kuat, sareng dipercaya.Éta ogé tahan karat.Seueur klien kami nganggo bolong kawat kami pikeun masang pagar sareng halangan kaamanan.Batur dipaké pikeun ngebon atawa dina konstruksi.Pikeun sakabéh kagunaan ieu, konsumén urang teu hayang logam anu bakal ngoksidasi jeung karat kana waktu, utamana sanggeus meunang katara ku hujan atawa ku sprinklers.

Bahan Stainless steel mangrupakeun jenis bahan tahan korosi, tapi teu korosi-gratis, sarta kinerja korosi na dina média kimia teu utamana stabil.Résistansi korosi tina kawat stainless steel bolong kapangaruhan ku unsur kimia na sapertos Nikel, Kromium, Tambaga, Molybdenum, Titanium, Niobium, sareng Nitrogén.Panyimpenan meshes stainless steel kudu mertimbangkeun bahan tina meshes stainless steel, sabab pamakéan meshes stainless steel boga syarat tinggi dina struktur jeung kinerja na.Salian lingkungan neundeun ieu Meshes stainless steel, lingkungan gudang ogé pohara penting.

Lingkungan panyimpen meshes stainless steel penting pisan:
1. The stainless steel bolong gudang kudu ventilated, garing sarta bersih, sarta ulah sinar panonpoé langsung;
2. Dina cuaca parna, nyandak ukuran pelindung pikeun nyegah produk stainless steel Bolong ti keur kapangaruhan ku hujan jeung salju;
3. The stainless steel bolong kudu ogé rangkep ulah kontak jeung asam, alkalis, minyak, pangleyur organik jeung zat séjén;
4. The stainless steel produk bolong kudu diurutkeun sarta disimpen dina gulungan, sarta ngancik leuwih unggal kuartal;
5. Suhu jeung kalembaban gudang kudu dikawasa dina suhu kamar 25 derajat, sarta kalembaban handap 50 derajat teh pangalusna;
6. Upami aya masalah dina tautan naon waé, éta kedah direngsekeun gancang.
Taros Kamipikeun leuwih rinci.


waktos pos: Aug-14-2021