Pameran wire mesh internasional di anping

International wire mesh exhibition in anping1

SATIAP TAHUN DI ANPING AYA PAMERAN PROFESIONAL WIRE MESH, HOMETWON WIRE MESH.

TAUN IEU, 2021, URANG NU AYA DI INI.Sareng ieu anu kaping 21 URANG ON THE FAIR.

ANPING BOGA RIWAYAT PANJANG PIKEUN NGAPRODUKSI WIRE MESH…

Dina 1488, dina taun mimiti Hongzhi Dinasti Ming, aya bengkel sutra di desa Tangbei, Huangcheng Township, Anping.Sponsor sareng panitia bengkel kedah ditaliti.

Dina 1504, taun ka-17 Hongzhi Dinasti Ming, wanggezhuang sareng hujialin désa ngagaduhan sakitar 70 rumah tangga ngolah mane, anu namina kedah diuji.

Dina 1900, dina taun ka-26 pamarentahan Kaisar Guangxu, kacatet dina catetan lokal Shenzhou yén "sutra Anping mangrupikeun hiji-hijina tempat di dunya anu meunang kompetisi."Dina mangsa nu bakal datang, padagang asing bakal asup ka pasar ti jauh, kalayan buntut kuda, sapi jeung bulu babi di mana-mana, sarta kota county kudu rurusuhan, jadi padagang moal miskin alatan sutra.Anping mangrupikeun pusat distribusi perdagangan mane, sareng ngolah mane aktip pisan.

Dina 1912 (taun mimiti Républik Cina), pamaréntahan républik Cina ngadegkeun divisi industri.

Dina 1918, Xu Laoshan (pribumi Désa Xiangguan) ngenalkeun téknologi anyaman layar sutra ti Tianjin sareng ngawangun pabrik Anping Tongluo munggaran di désa Xiangguan.

Dina 1925 (taun ka-14 Republik Cina), lagu Laoting (pribumi Désa ximanzheng) ngenalkeun téknologi anyaman layar sutra ti Fengtian, sareng nyéwa Wu Baoquan sareng tilu teknisi sanésna pikeun nyetél pabrik Tongluo di désa Xiangguan.

Taun 1933 (22 taun Républik Cina), aya 12 mesin gambar kawat leutik di désa xidaliang jeung désa ximanzheng.

Dina 1939 (39 taun Républik Cina), pamaréntah Anti Jepang ngadegkeun Anping ngahiji masarakat, lajeng aya manajemén layar sutra jeung agénsi jualan.

Dina 1946, industri anyaman ieu disimpen dina manajemen Pingyuan Union.

Taun 1947 (36 taun Républik Cina), Wang datu (asli Wang Hulin) ngawangun pabrik gambar kawat leutik kalayan tilu mesin gambar kawat.

Dina Séptémber 1948 (37 taun Républik Cina), industri tenun ditempatkeun dina manajemen masarakat promosi.Dina Oktober taun anu sarua, eta ieu nempatkeun dina manajemen suplai sarta gawé babarengan pamasaran di Anping County.

Dina 1950, Zhang Guanglin sareng Zhang Lianzhong (ti Désa Zhangying) ngagagas ngadegna pabrik Dabu sareng pabrik gambar kawat Anping milik nagara, kalayan sakitar 45 mesin gambar kawat.Chengguan, Youzi, Hezhuang sareng jiaoqiu berturut-turut nyetél pabrik tenun.

Dina 1954, produksi luoye ieu disimpen dina manajemen asosiasi industri karajinan.

Ti 1966 nepi ka 1976, salila revolusi budaya, pamrosésan layar sutra individu dilarang.

Dina 1972, produksi luoye ieu disimpen dina manajemen stasiun layanan industri.Anping County Luochang, pabrik tenun milik nagara lokal di Anping County, diadegkeun, sareng dirékturna nyaéta Wu Ronghuan.

Dina 1977, Anping County dahezhuang pabrik anyaman didirikan.

Dina 1979, perusahaan désa xuzhangtun dirobih janten pabrik kawat logam Anping Hongxing.Perusahaan koléktif tim produksi ka-11 brigade produksi beihuangcheng dirobih janten pabrik saringan lawon Anping Tianwang, kalayan Wang Wanshun salaku diréktur pabrik sareng Wang manchi salaku diréktur bisnis.

Taun 1980, saatos Sidang Paripurna Katilu Panitia Pusat Kesebelas BPK, usaha individu berkembang pesat, sareng perusahaan koléktif di kabupaten, kota sareng desa dimekarkeun sacara sadayana.Komplek pertanian sareng industri Beihuangcheng (28 rumah tangga tim produksi kadua beihuangcheng) dirobih janten pabrik layar sutra beihuangcheng, kalayan diréktur pabrik Wang Jianguo sareng timbalan diréktur pabrik Wang Yansheng.

Dina 1982, organisasi manajemén husus, parusahaan kawat bolong, diadegkeun.

Dina 1983, pausahaan kawat bolong janten korporasi industri kawat bolong.

Dina 24 Juni 1984, People's Daily medalkeun tulisan ngeunaan produksi sareng pamasaran layar sutra Anping sareng pamekaran anu parantos lami.Dina Séptémber taun anu sarua, wartawan CCTV sumping ka nutupan sajarah;Dina 28 Séptémber, program warta "Kota layar sutra Anping" disiarkeun dina CCTV.Anping pabrik anyaman jeung dyeing dimekarkeun jadi Anping Xinxing pabrik bolong logam.Mimiti diwangun Anping baja bolong pabrik, diréktur pabrik Liu Jiaxiang.Jiaoqiu komune pabrik mesin pertanian ieu dimekarkeun jadi nanwangzhuang désa jandela layar Umum Factory, jeung diréktur pabrik Wang Yuliang jeung timbalan diréktur pabrik Li Zhenxin.

Dina 1985, Biro Manajemén kawat bolong diadegkeun, sareng pabrik bolong kawat Anping Boling didirikan.Pabrik mesin pertanian komune xiliangwa dilegakeun ka pabrik bolong kawat Anping.

Dina 1986, perusahaan désa Zhengxuan kota Anping dilegakeun kana pabrik bersih las Anping County Electric, sareng diréktur Gao Yuemin.Anping County propaganda pulitik mimiti ngawangun pabrik kawat gambar, diréktur pabrik Du zhanzong.

Taun 1987, pabrik jaringan kertas Anping didirikan.Sun Shiguang, diréktur Anping Zhengxuan pabrik anyaman net, diadegkeun.

Dina 1988, pangwangunan Anping County Hongguang pabrik bolong baja, diréktur Chen Guangzhao.

Dina 1989, Anping kawat bolong industri group Corporation diadegkeun. Xin Jianhua, Li Hongbin jeung Chen Yunduo ngadegkeun Anping Yuehua kawat teken pabrik di Wanggezhuang Désa.

Taun 1996, dunya jaring sutra Anping diadegkeun.

Dina 1999, Anping dileler judul husus tina "kampung layar sutra Cina" ku Cina Hardware Association.

Dina 2001, kahiji "China (Anping) layar sutra internasional Expo" dibuka.Expo ieu disponsoran ku pamaréntah Hebei Propinsi Rahayat jeung Cina Hardware Association, sarta dipigawé ku pamaréntah Hengshui Municipal Rahayat, Hebei Cabang Déwan Cina pikeun promosi perdagangan internasional jeung pamaréntah Anping County Rahayat.


waktos pos: Oct-28-2021