Single Bobion Taman PVC Kawat

Katerangan pondok:

Rangkaian kawat Galvanized kami sayogi dina panjang sareng diaméter anu béda pikeun ngalayanan rupa-rupa aplikasi sareng didamel tina kualitas premium.Kawat Galvanized ieu awét pisan sareng gaduh umur fungsional anu panjang.


Rincian produk

Tag produk

Laju séng: 30g-260g/m2 Kakuatan tegangan: 35kg-155kg/mm2
Spésifikasi: 0.2mm-5.6mm

Galvanized wire09
Galvanized wire11
Galvanized wire10

Fitur

1) Kualitas luhur sareng harga anu cocog
2) Pamakéan cocog:
a) Nyieun jaring
b) Ngagulung, baling, gantung jeung angkut
c) Kawat overhead
Spésifikasi 0.2mm-5.6mm
Séng Laju 30g-260g / m2
kakuatan Tensile 35kg-155kg / mm2
Laju Elongasi 10%-25%
Packing: Coil kalawan lawon palastik jero tur hessian luar atawa salaku sarat konsumén '
Beurat: 25kgs / roll, 50kgs / roll, 100kgs / roll atawa bisa nurutkeun sarat konsumén.

Kawat Beusi Galvanized dirancang pikeun nyegah karat sareng warna pérak ngagurilap.Éta padet, awét sareng serbaguna, seueur dianggo ku landscapers, produsén karajinan, gedong sareng konstruksi, produsén pita, perhiasan sareng kontraktor.Aversion na karat ngajadikeun eta pisan mangpaat sabudeureun galangan kapal, di buruan, jsb.

Kawat Galvanized dibagi kana kawat galvanized panas dipped jeung kawat galvanized tiis (electro galvanized kawat).kawat Galvanized boga kateguhan alus sarta kalenturan, jumlah maksimum séng bisa ngahontal 350 g / sqm.Kalayan ketebalan palapis séng, résistansi korosi sareng ciri anu sanés.

Kawat galvanized éléktro, disebut oge kawat galvanized tiis, dijieunna tina kawat baja karbon kualitas luhur.Ngolah kawat ieu ngagunakeun alat electrolytic pikeun galvanizing.Sacara umum, palapis séng henteu kandel pisan, tapi kawat galvanis elektro ngagaduhan cukup anti korosi sareng anti oksidasi.Sajaba ti éta, beungeut palapis séng pisan rata, lemes jeung caang.Electro galvanized kawat séng coated ilaharna nyaéta 8-50 g / m2.Kawat ieu utamana dipaké pikeun nyieun paku jeung tali kawat, kawat bolong jeung Anggar, beungkeutan kembang jeung kawat bolong anyaman.

Hot dipped kawat galvanized milik produk kawat primér galvanization.Ukuran umum tina galvanized panas dipped téh ti 8 gauge mun 16 gauge, urang ogé nampa diaméterna leutik atawa leuwih badag pikeun pilihan konsumén '.Panas dipped kawat galvanized kalawan palapis séng teguh nyadiakeun lalawanan korosi kuat sarta kakuatan tensile tinggi.Kawat jenis ieu loba dipaké pikeun nyieun karajinan, anyaman kawat bolong, ngabentuk Anggar bolong, packing produk jeung kagunaan sapopoé lianna.

wire01
wire02
wire03

Aplikasi

* Tenun jaring.
* Tying kawat dina situs arsitéktur.
* Nyieun karajinan.
* Bahan bolong sareng pager.
* Bungkusan produk hirup.

Ngaran Produk Kawat galvanis
Tipe Kawat dasi loop
Fungsi Kawat mengikat, Konstruksi wire mesh maunfacturing
Bahan Q195/Q235
Sertifikasi BSCI, TUV, SGS, ISO, jsb
Ukuran bungkusan produk 65cm * 65cm * 8cm
Beurat kotor 500 kg
Bungkusan Nyulam jero sareng luar palastik, rami luar plastik jero, karton, palet

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami