liang leutik dimekarkeun bolong ku roll

Katerangan pondok:

Bahan
plat aluminium
plat baja karbon low
plat baja stainless


Rincian produk

Tag produk

Perlakuan permukaan

Galvanis listrik
Panas dicelup galvanis
PVC coated
Perlakuan oksidasi jsb

jenis liang

Inten, pasagi, buleud, sagi genep, skala segitiga, jsb

Small hole expanded mesh by roll8
Small hole expanded mesh by roll9

spésifikasi

LWD: 4.5-100mm
SWD: 2.5-60mm
Ketebalan: 0.2-3mm

Aplikasi

Industri konstruksi, bolong pikeun témbok moyok, konstruksi sipil, tuang semén, jalan jeung sasak, pabrik artware, luhur-grade spiker hoods net.

Small hole expanded mesh by roll7
Small hole expanded mesh by roll6

Dilegaan bolong ku lambar

Bahan

plat aluminium
plat baja hampang
plat stainless steel
Perlakuan permukaan
Galvanizing, lukisan, powder coating, polishing, anodizing, jsb

Warna

Bodas, beureum, biru, wungu, oranyeu, héjo, hideung, atawa kelir RAL séjén.

jenis liang

Inten, pasagi, buleud, héksagonal, jsb

Mangpaat

Pamasangan basajan
Alus pervious ka lampu
Penampilan pikaresepeun
Rupa-rupa ketebalan sadia
Pilihan pangbadagna pola ukuran liang jeung konfigurasi awét

Spésifikasi

LWM 12,5-200mm
SWM 5-80mm
Panjangna ≤ 4000 mm.
Lebar ≤ 1500 mm.

Aplikasi

bolong hiasan, siling, walkway;panyalindungan tangga.konstruksi sipil, mesin jeung alat panyalindungan.

tulangan beton dimekarkeun Metal Datar iga Lath / Super-iga formwork bolong

Bahan Lambaran galvanis
Perlakuan permukaan Galvanis
Wangun liang Inten
ukuran normal Ketebalan 0.2-0.6mm;Jarak iga 100mm atanapi 150mm;Panjang lebar 610X2440 mm
Fitur Kamampuhan anti-stress anu saé sareng ngabentuk kalenturan
kakuatan stress alus sarta bentuk bébas
Aplikasi loba dilarapkeun kana struktur beton proyék.teknik sipil, torowongan, sasak.

Ketebalan (mm)

SW*LW (mm)

Jangkungna iga

Jarak iga e (mm)

Beurat kg/m2

Lebar (mm)

Panjangna (mm)

0.3

4*10

5

100

1.2

610/600

2200/2440

0.35

4*10

5

100

1.4

610/600

2200/2440

0.4

4*10

5

100

1.6

610/600

2200/2440

Bata tulangan bolong

Dipasang dina ketebalan normal tina gabungan brickwork, tulangan logam dimekarkeun ngurangan épék detrimental tina Geter sarta parobahan suhu.Aplikasi na masihan brickwork ngaronjat lalawanan ka stresses tegangan.The tulangan brickwork (coil bolong) assists lalawanan ka stresses tensile dimana padumukan lumangsung.Gampang diasupkeun kana kursus mortir, coiled pikeun betah handing.

Aplikasi

slabbing beton, jalan, paving, pondasi, karya laut, bank kamar kuat, slabs partisi, blok beton gawé, talang aspal jsb.

Pamasangan

Ngalereskeun kana mortir antara kursus bata ninggalkeun 25mm clearance tina beungeut brickwork.Sadaya sambungan merlukeun tumpang tindihna sahenteuna 75mm.bolong bisa diteundeun unggal kursus brickwork katilu pikeun paling tulangan.

Bahan

baja Galvanized, stainless steel
Lebar: 65mm, 100mm, 175mm, 225mm, 300mm
Panjangna: 20m

Ukuran

Modél SWD * LWD lebar coil Panjangna
BR100 15mm * 25mm 100 mm 20m
BR150 150 mm 20m
BR200 200 mm 20m
BR305 300 mm 20m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk