Stainless Steel High Quality Perforated bolong

Katerangan pondok:

Tempat Asal: Hebei, Cina
Bahan: SS304, SS316, GLAVNIAZED STEEL JEUNG ALUMINIUM
Tipe: Perforated Mes
Perforated Steel Sheet mangrupikeun produk lambar anu ditinju ku rupa-rupa ukuran sareng pola liang anu masihan daya tarik estetika.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Perforated Steel Sheet mangrupikeun produk lambar anu ditinju ku rupa-rupa ukuran sareng pola liang anu masihan daya tarik estetika.Perforated Steel Sheet nawarkeun tabungan dina beurat, petikan cahaya, cair, sora jeung hawa, bari nyadiakeun éfék hiasan atawa hias.Lambaran Baja Perforated umum dina desain interior sareng luar.

Téhnik Dibolongan
Service Processing Ngabodor
Paké Ngahias, nyerep sora, anti skid
Kaunggulan kateguhan alus, tahan korosi, gampang pikeun ngabersihan, awét.
Bolong Panjang 1,8m - 2,44m
Lebar bolong 0,8m - 1,22m
Wangun liang Babak, pasagi, inten, héksagonal, (Salaku pamundut anjeun)
Ukuran liang 1.5-10mm (Salaku pamundut anjeun)
Panjangna 2.4m, 2.44m, 25m,30m (Salaku pamundut anjeun)
Kandel 0.3mm-12mm
Punching net1
Punching net2
Punching net3

Lambaran logam perforated

Lembar Perforated Metal Wire Mesh liang ngawengku: liang buleud, sagi opat, pasagi, inten bolong, sagi genep, cross liang, oblong, jsb Perforated liang plat logam umumna dipaké pikeun jalan raya, kareta api, subway jeung lalulintas lianna.Ditinju logam layar kawat bolong net boga anti noise, fungsi nyerep sora.Ieu bisa dipaké pikeun siling wangunan, panels témbok nyerep sora, sagala jinis hiasan jeung saterusna.

Spésifikasi lambar logam perforated

Ngaran Produk

Lambaran perforated, pelat stamping, atawa layar perforated

Bahan

Baja, Aluminium, stainless steel, Galvanized, PVC coated, jeung saterusna.

Kandel

0.3-12.0mm (Salaku pamundut anjeun)

Wangun liang

Buleud, pasagi, inten, perforations rectangular, héksagonal, Yunani,

ukuran lembar

1x1m, 1x2m, 1.2x2.4m, 1.22x2.44m, jsb atawa ngaropéa

Aplikasi

1. Aerospace: nacelles, saringan suluh, saringan hawa.

2. Arsitéktur: tangga, siling, témbok, lanté, nuansa, hiasan, nyerep sora.

3. Otomotif: saringan suluh, spiker, diffusers, penjaga knalpot, grills radiator pelindung.

4. kontrol polusi: saringan, separators.

Fitur

1. Penampilan geulis tur pikaresepeun.

2. Bisa dicét atawa digosok.

3. instalasi gampang.

4. durability High

Bungkusan

1. Dina Usuk jeung lawon waterproof.

2. Dina kotak karton.

3. Di roll kalayan kantong anyaman.

4. Dina bulk atawa Dina kebat.

Punching net01 (3)
Punching net01 (2)
Punching net01 (1)

Diagram aplikasi

Punching net003
Punching net002
Punching net001
R-C

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk