Kawat anyaman stainless steel

Katerangan pondok:

Tenun polos mangrupikeun jinis anyaman anu pang populerna, sareng anyaman anu paling sederhana.Butuh 80% tina kawat stainless steel bolong, loba dipaké dina bisnis jandela & panto, filtration industri jeung aréa percetakan.


Rincian produk

Tag produk

Bahan

Stainless steel: 304, 304L, 316, 316L, SS321, SS347, SS430, Monel ext.

Métode anyaman

Tenunan polos ---- tina 0.5X0.5mesh ka 635X635 mesh.

Stainless steel weaven wire mesh001

Tenun polos mangrupikeun jinis anyaman anu pang populerna, sareng anyaman anu paling sederhana.Butuh 80% tina kawat stainless steel bolong, loba dipaké dina bisnis jandela & panto, filtration industri jeung aréa percetakan.

Twill Anyaman --- 20x20mesh nepi ka 400x400mesh

Twill Weave, anyaman bolak-balik dina dua sareng handapeun dua kawat lungsin.Ieu méré penampilan garis diagonal paralel, sahingga lawon kawat anyaman twill pasagi bisa dipaké kalawan kawat heavier kalawan count bolong tinangtu (anu mungkin jeung lawon kawat anyaman polos).Kamampuhan ieu ngamungkinkeun aplikasi lawon kawat ieu pikeun beban anu langkung ageung sareng filtrasi anu langkung saé.

Stainless steel weaven wire mesh002

anyaman Walanda --- ti 10X64mesh ka 400X2800mesh.

anyaman Walanda kaasup Polos Walanda sarta Twill Walanda.
Polos Walanda, anyaman cara sarua jeung lawon kawat anyaman polos.Iwal ti Walanda polos nyaéta kawat lungsin leuwih beurat batan kawat shute.
Twilled Walanda, unggal kawat ngaliwatan dua jeung handapeun dua.Iwal yén kawat Lungsi leuwih beurat batan kawat shute.Jenis anyaman ieu sanggup ngadukung beban anu langkung ageung tibatan anyaman Walanda, kalayan bukaan anu langkung saé tibatan anyaman Twilled.Éta mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun nyaring bahan beurat.

Stainless steel weaven wire mesh003
Stainless steel weaven wire mesh004

Fitur

lalawanan korosi
Anti asam sareng alkali
Suhu anti luhur
 Kinerja saringan anu saé
 Lila ngagunakeun hirup

Applocation

Layar jandela
Arsitéktur
Kaamanan Jaring
Industri kimia
Minyak bumi
Landong
Éléktronik
Nyitak

Keunggulan Kami

56 sét mesin tenun
Langkung ti 5000 gulungan saham.
16 inspectors profésional, pangalaman gawé ti 7 nepi ka 19 taun.
Promosi penjualan unggal ahir bulan.
Kerjasama jangka panjang sareng perusahaan pengiriman anu béda, urang tiasa nampi wadahna sateuacanna kalayan harga anu langkung handap.
Departemén dokumén profésional, nyumponan sadaya pamundut anjeun pikeun ngirangan pajak impor anu diidinan ku hukum.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami